...: Rosegal

čtvrtek 29. června 2017

Rosegal

Ahoj vítám vás u dalšího článku, jak už název napovídá, došla mi nabídka na vytvoření dalšího wishlistu, ehm vlastně dvou wishlistů, první, ten který dnes uvidíte se týká oblečení z Rosegalu. No tak jdeme na to! :) 
Btw. doufám, že vám tyto články nevadí a i když si třeba nic neobjednáte, pochytíte alespoň inspiraci na super kousky.;) 
Hi today I have for you new post. I got offer to order a few things from Rosegal. And before my order I want show you my wishlist. By the way I hope that you like theese posts, because tonight or tommorow I add next wishlist. ;) Maybe it will be for you inspiration for trend clothes.
Snažím se objednávat kousky, které mě něčím nadchly, jsou pro mě zcela neobyčejné, jiné a nebo kousky, které ve svém šatníku/ botníku / šperkovnici - domyslete si, postrádám.
První takovou věcí, po které vyloženě prahnu jsou žabky, nebo elegantní páskovky a na Rosegalu jsem objevila právě tyto úchvatné černé... 
I try offer pieces which are original for me or things which I have not in my wardrobe / jewelry box / shoes box... 
The first things are black  black sandals. On Rosegal are nice sandals.
Ačkoliv mám plnou skříň tílek, docela by se mi hodilo nějaké barevné ze vzorem... 
Althought I have full wardrobe with tank tops I need colourfull and pattern tops. 
Náušnic nemám nikdy dost, obzvlášť když je neustále ztrácím a na Rosegalu a celkově čínských eshopech je neuvěřitelný výběr a vždy mě nějaké nadchnou... Mimochodem vidíte ty s oušky? Jsou roztomilé, že? :) 
I have a lot of earrings, but I still lost them, so I need other. On Rosegal is great offer of earrings. And these earring with ears are so cute, are they?
V létě s oblibou chytám bronz a k hnědé opálené pokožce se mi líbí bílé šaty, bílých šatů a zvlášť jednoduchých mám nedostatek, líbí se mi například tyto bílé mini šaty dlouhými rukávy:
In summer I like suntanned skin and I like white dress on suntanned skin. I have not white simple dresses. I like for exaple these long sleves mini dresses:
A poslední kousek, co už vím na 100%, že objednám budou šaty pro mamču, a vede mě k tomu hned několik důvodů. Chci ji udělat radost a zároveň vám chci ukázat i něco z plus size nabídky na Rosegalu... 
The last thing which I want order is dress for my mom. I want order this dress because I want make my mom happy and I want show you one thing from plus size offer on Rosegal.

Žádné komentáře:

Okomentovat